Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Modellrendszerek

Melyik modellrendszer a legjobb nekem?

  Arundo flex modellrendszer (Modellrendszer 2000) Modellrendszer 2000 EVO comBiflex modellrendszer Giroform modellrendszer Model-tray modellrendszer Classic modellrendszer
Gyorsaság: ★★★★★ ★★★★★ ★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★★ ★★☆☆☆
Pontosság: ★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★ ☆☆★★★
Alaplaponkénti ár: ★★☆☆☆ ★★★☆☆ ★★★★★ ★★★★★ ★★★☆☆ ★★★★★
Újra felhasználhatóság: ★★★★★ ★★★☆☆ ★★☆☆☆ ★★☆☆☆ ★★★★☆ ★☆☆☆☆
Igényelt gép: Nincs Nincs Pindex fúró Pindex fúró Nincs Pindex fúró

Kinek melyik mintarendszert ajánljuk?

-Ha Ön kevesebb számú fogorvossal dolgozik, megrendelőitől pedig mindig visszakapja a munkával elküldött alaplapokat és szeretne minél kissebb invesztícióval minél gyorsabban mintákat készíteni az Arundo Flex modellrendszert ajánljuk. Ha elfogadják a munkát úgy, hogy nem visszaellenőrizhető artikulátorban természetesen archiváló lappal is elküldheti így csökkentve a pénzügyi veszteséget ha nem kapná vissza az alaplapot.

-Ha megrendelői általában visszaküldik alaplapjait, ragaszkodnak ahhoz, hogy beartikulálva kapják meg a mintákat de nem szeretne nagyobb összeget egy pindex fúróba fektetni, az Arundo flex alaplapok pedig drágák mivel néha mégis újat kell vennie a Modellrendszer 2000 EVO-t ajánljuk.

-Ha egy nagyobb laborja van, ahol sok megrendelővel dolgoznak és soha vagy csak ritkán kapják vissza az alaplapokat de mégis maximális precízióval szeretné mintáit elkészíteni a comBiflex rendszert ajánljuk, ami a hasonló rendszerekhez képest jóval kisebb befektetés. A Giroform alaplapokhoz képest a különbség csupán az, hogy a comBiflex lapokból több féle szín válaszható illetve az alaplap és a szekunderlap erősebben illeszkedik egymáshoz (erősebb vonzásúak a comBiflex lapokban lévő mágnesek).

-Ha az előbbi, a comBiflex rendszernél említett eset igaz Önre, viszont szeretne egy elektromágneses pindex fúróval dolgozni és ragaszkodik ahhoz, hogy az eredeti Amann Girrbach rendszert használja a Giroform az Ön választása!

-Ha nagyon sok munkát készít implantátumokra lehet, hogy néhány esetben problémája lenne az előbbi rendszereknél a technikai implantátumok elhelyezésével a helyhiány miatt, de természetesen ilyenkor sem kell lemondania arról, hogy szekciózhassa mintáit egy műanyag alaplapos rendszernél. Az ilyen esetekben ajánljuk a Model-tray rendszert amely használatához nem kell újabb gépet vennie és a munkafolyamat szinte ugyanolyan gyors mint pl. az Arundo Flex rendszernél a nagy helynek és a pinek nélküli rögzülésnek köszönhetően pedig bármelyik technikai implantátummal könnyedén elfér!

Reméljük hasznos volt Önnek összefoglalónk!